På tåget, på väg hem.

img_9876 (MMS)

På tåget, på väg hem.


Svårt att bestämma sig

Vädret alltså. Ömsom sol, ömsom ösregn. Ska snart bege mig ut på stan för middag. Vad skönt det är att vila lite på en mjuk hotellsäng efter en lång kursdag. Imorgon är det slut på det ljuva hotellivet, men då får jag ju istället komma hem till min ljuva man. Vilket så klart inte kan slås av något annat.

I storstaden på utbildning. Bor på samma h...

img_3325 (MMS)

I storstaden på utbildning. Bor på samma hotell som vi brukade bo på förr i tiden när vi åkte och julhandlade med familjen. Nostalgi. Ikväll har jag ätit middag med en kollega och imorgon har jag en date med storasyster. Inte dumt alls. Det är fint att få längta efter gubben min också.


Rabarberkräm

Fick rabarber av svärmor så ikväll har jag kokat kräm. Prima vara. Väldigt mycket barndom.

Hemmahelg

Första helgen bara hemma på vad som känns som evigheter. Gårdagen spenderades mestadels ute. Vi klippte gräs, planterade och planterade om. Idag har vi bjudit på grillunch och sedan for P iväg till golfbanan. Jag har börjat på en ny bok; Johan Theorins Blodläge. Trevligt.

Testar mobilblogg för första gången med mi...

img_1902 (MMS)

Testar mobilblogg för första gången med min iphone. Finns månne någon app för ändamålet? Jag är på konferens med jobbet. Sweet deal. Skönt med vila på rummet innan middagen.


Dagarna

Det är så himla vackert ute. Gräset är grönt och det doftar gott. Jag jobbar och kommer hem ifrån jobbet. Det är inte så mycket annat just nu. Men inget fel med det i min värld.


Böcker

Jag deltar i en bokcirkel på biblioteket. Jag tycker så mycket om den. Läsa en bok och sedan åka dit och höra vad de andra tycker. Diskussioner som ofta slutar någon helt annanstans än i bokens handling. En kopp te och intressanta historier från de andra. Love it.


RSS 2.0