Sommartider

Idag har vi hängt på stranden med J, A och ungarna. Badpremiär! En fantastiskt skön och avslappnad dag som avrundning på en helg som har känts som semester. Mycket har hunnits med, det blir kanske så när det är soliga dagar följda av ljusa, ljumma kvällar. Riktigt nice.


An early bird...

Länge sen nu. Solen skiner, det är varmt och kvällarna känns som semester. Ikväll skulle jag följa med A och ungarna på någon sorts barnföreställning. Det var bara det att vi var där en månad för tidigt! Så kan det gå ibland.

fint

Att en ledig helgdag få sitta och bläddra i något magasin (nu så klart inredning) med en kopp kaffe på bordet bredvid och P läsandes i närheten. Det är bland det bästa.

Jaaaaa!

Det är fredag! Fantástico.

Gjort efter jobbet

Shoppat dojor till jobbet och fint till fritiden.

Snart är det mat.

Crazy

Nyss haglade det småsten (lägligt när jag gick hem från jobbet). Nu skiner solen. Enligt rykten ska det bli 4 grader och höstrusk på fredag. Vädret är aningens nyckigt, kan man säga.

Semesterfeeling

VIlka fantastiska sommardagar vi har haft. Sol, värme och semesterkänsla. Även idag, även om jag varit på jobbet. Vi hade halv friluftsdag och då var vi ett gäng som valde att rida. Fantastiskt härligt att skritta längs med vattnet. Hästen jag red påminde en hel del om en av mina gamla  hästar. Kraftig man, fin och rund. Nu är benen möra och hela jag är trött. Trött men himla nöjd. Vi har ätit middag på balkongen, kikat på människorna på innergården och därefter tittat på nya favoritprogrammet In treatment.

RSS 2.0