Valborg!

Nu känner man grilldoften här på studentområdet. De studenter som inleder sin andra dags Valborgsfirande har alltså vaknat till liv och börjar grilla igen. För min del blir det bara en dags firande i år, dvs ikväll. Det känns faktiskt lagom, programmet var inte så spännande i år, så då räcker en dag. Kul ska det bli! Var kvällen kommer spenderas är inte riktigt bestämt än, men vi ska träffas här hos mig halv sex för att bestämma oss.

TREVLIG VALBORG!!


PRESSTOPP!!!

Min cykel har blivit stulen!! Jag förstår verkligen inte varför, den är ful. Men den var ju min gula fara ju! Hoppas att den dyker upp igen på något mirakulöst sätt. Please come back!


Långhelg

Fredag fm och en lång helg att se fram emot! Idag ska jag jobba det andra passet på mitt kommande sommarjobb, det ska bli roligt! Blir ju flera dagars "ledighet" (ledig är man ju aldrig när man pluggar..) eftersom det är Valborg!

Min långhelg:
Fredag: Jobba 12-17. Susa hem fort som sjutton med cykeln för att hinna med bussen 17.30. P och jag åker hem till mor och fars hus för övernattning där.
Lördag: Agera flytthjälp till bror med famij. De har köpt hus, jättefint!
Söndag: Back home. Inga speciella planer. Jo, bör ta mig ut och springa då.
Måndag: Valborg! Har inga spikade planer i nuläget, men grillning blir det nog.
Tisdag: Fika och skrivande av uppgift tillsammans med M.

That´s it. For now.

Lycka till på tävlingen i helgen, little sis! Jag håller tummarna!



Cykla...

Jag ogillar starkt att cykla. När det går sådär segt och stretigt och cykeln riktigt motarbetar en. Det är riktigt, riktigt hemskt.

För övrigt har det varit en lång dag idag, som dock blev ngt kortare pga avbokat möte på kvällen. Skönt att vara hemma nu! Önskar att jag hade något lite mer intressant att skriva om idag, men tyvärr... Ska göra köttbullar till oss ikväll. Gott!

Annars; GRATTIS till P som blev farbror igår! Såklart även grattis till familjen i fråga!

ciao!

Långa dagar...

Har precis kommit hem. Hade skrivjobb att göra på fm och har sen varit på introduktion för mitt sommarjobb där jag förmodligen kommer vik:a lite före jag går på sommarschemat. Verkar vara ett jättebra ställe! Kvällen blir nog lugn, det är ju lite fina TV-program ikväll ;)

Trevlig kväll!

It´s a jungle out there!

Deklarera är ju svårt! Känner mig starkt omotiverad till att dra ut och springa, men inser att just därför ska jag väl ta ut.... Vill inte, men ska!

Ciao!


Ny vecka...

...nya tag. Sitter här och samlar ihop mig för att ta tag i dagens pluggande. Lite sent... jag vet, men  snart så. Jag ska vara hemma hela dagen idag, vilket är skönt och lite lyxigt. Förhoppningsvis får jag en del gjort då. Hoppas på en bra vecka!

Provar att lägga in en bild här på bloggen, det får bli en bild på världens bästa hund, Diva!

image1

Ciao!

Ny blogg!

Det här inlägget tillägnas bästa litte sis som hjälpte mig att skapa ett konto här på blogg.se! TACK TACK!  Bästa P får också en puss som jobbar och sliter så duktigt medan jag är hemma och latar mig.

Nu ska jag ta och lära mig funktionerna här!

peace!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0