I afton film

Efter en dag med glass i hamnen, bad och diverse shopping (bl.a. på flashiga Rusta) passar det utmärkt med en filmkväll. Man blir ju trött av att inget göra. ;-)

Sunny days

Long time no see. Har helt varit för lat för att skriva på datorn. Jäklar, vilket väder! Det har varit sol hela semestern! Idag har jag tvättat bil och därefter badat. Inte så dumt. Semestern i övrigt har spenderats i Sörmland, Göteborg, Småland och Blekinge. Vi har gjort en riktig Sverige-road trip. Nu är vi tillbaka i kära Dalarna. Här skiner solen också.


Det är gott

Jag kan säga så mycket som en sak; det är trevligt att ha semester. Veckan har spenderats hemma hos mor och far samt hos torparna i Gnesta. Har haft privilegiet att träffa såväl systerson som brorsdotter. Riktiga raringar, så klart. Imorgon drar vi mot västkusten och Göteborg.

Semester!

Sommarrapport

Sällskap i hängmattan: Läckbergs "Tyskungen" och en tidning. Allt väl.

A mix

Måndag morgon. Inte jobb, utan ledighet. Ska iväg och rida nu på fm, sedan bär det av mot hemtrakterna. Denna veckan blir det lite blandad kompott. Nästa vecka ska vi till Göteborg några dagar. Lite blandat där också. Jäklarns vad skönt att vara ledig!

Peace.

Lugn start på semestern



Kaffe, TV och tidningar.

I´m on vacation

Vitt vin och jordgubbar. Nu ska vi gå ut och äta. Vi har ledigt nu.

Tre

Ville bara säga att det är tre dagar kvar till semestern. T-R-E.


Hörn av lägenheten



The fireplace. För närvarande med ljus istället för riktigt brasa.



En annan vrå med två av tavlorna som vi gjorde för ett tag sedan. Det kändes oerhört kreativt att köpa ramar och klä med tyg. Lovade ju att visa dem, Big A. De andra två visas en annan gång.

Jag älskar regn

En riktig regnruskdag har det varit idag. Passar finfint att sitta på jobbet då! Nu är det bara 4 dagar kvar till semestern. FYRA DAGAR.

lite kul

Det här är ju faktiskt ganska roligt gjort.

Dagens fynd

Finfina grejer. Från Jysk. Som hittat.

   

Fortsättning



Vår i Stockholm



Lillasysters student!


Summing up

Sitter och lägger över bilder från kameran till datorn. Vi har inte tömt kameran sedan vi flyttade hit i februari = MÅNGA bilder. Tänkte att det kunde vara passande med ett urval av vad som hänt under våren 2008.

 

Nyinflyttade. Råkallt var det både ute och inne. Efter några dagar byttes alla fönster i lägenheten, vilket gjorde susen.



Hundarna var på besök i några veckor. Någon vecka senare gick Sasha ur tiden. Toksasha. Känns fint att vi fick lite tid med henne dessförinnan.



P i pulkbacken. Snö och kyla känns rätt avlägset nu.



Min Diva.

Veckoslut

Det är fredag kväll vilket betyder helg. Så skönt, för det har varit en galet seg och tung vecka. Har varit sjukt trött. Om en vecka har jag semester och kommer kanske sippa på en drink vid det  här laget. Gudars, vad konstigt det kommer bli att ha semester. Min första riktiga någonsin.

I helgen har vi bestämt att vi inte ska göra något alls. Absolut inget är planerat. Det firar vi med lite paintkonst.


Hoppla

Var ute och red ikväll. Axeln är OK igen efter den förra ridturens avfallning. Det är så skoj att rida! Hästen är söt och snäll också, om än lite lat. Eller så är det mina muskler som inte riktigt orkar med. However. Hoppas att det blir en regelbunden aktivitet framöver. Jag är ju en hästtjej.

RSS 2.0