All set

Nu börjar det lugna ner sig lite. Lite i alla fall. Jag har lagat en rätt inför middagen imorgon kväll, duschat, bytt om och plockat undan. Ikväll ska vi ut och äta. Alla åtta. Hoppas på en trevlig kväll!

Ciao!

Bråda dagar

Hinner inte med någonting, känns det som. Dagarna bara flyger iväg och helt plötsligt är det kväll och dags att sova. Igår kväll lagade vi mat inför helgens finbesök, eller P lagade, jag har mitt kvar att göra. Både mina föräldrar och P:s föräldrar kommer hit i helgen, det ska bli jättekul!

På söndag är det ju första advent! Igår kväll hann jag äntligen med att få iordning ljusstaken i fönstret, var tvungen att köpa en skarvsladd, inte så kul köp.

Oh well, idag ska vi få lära oss hur man opponerar och blir opponerad på. Ha en fin fredag, alla!

Morgonhälsning

God morgon! Eller skriver man godmorgon? Jag kollar upp på Wikipedia:


God morgon
kan betyda:

  • Hälsningsfras på morgonen
  • Sång som inledde radioprogrammet "Frukostklubben".
  • Sång som Chips sjöng i Melodifestivalen 1981
  • Sång som Uno & Irma sjöng i Melodifestivalen 2007
  • God morgon Columbus en hit av den svenska popgruppen Pontus och Amerikanerna 1991-1992.

Ordet God är något som beskriver antingen något bra vid smaken eller bra i största allmänhet. Och då kombinerar man God med Morgon, för artighetens skull.

Exempel:

-God morgon på allesammans!

-Ja go' morron på dig Klas-Göran.


A jolly good fella´

Jag känner för att skriva en massa svordomar. För att undgå en prick från sedlighetsroteln avstår jag dock. Jag är vansinnigt trött och inte alls på humör. &/%"#&/%#"/&%!/!!!

Det blev inget adventspyntande igår. Kanske idag, om det ges tillfälle.

I stämning

Vi har en fortsatt härlig måndag. Nu är det snart dags för oss att åka iväg på mötet med handledarna. Håll tummarna!

Ikväll blir det kanske storhandling, det tycker jag är trevligt! Jag funderar även på att adventspynta lite, om jag hinner. Får finbesök till helgen, så jag vill ha det ordnat tills dess! Snöyran idag har verkligen givit julstämning.

A fresh start

Att titta ut och se att snön har lagt sig innebär en toppenstart på veckan för mig. Nu har det börjat snöa igen också. Vinter!

Idag har vi möte med våra handledare igen. Vi ska få feedback på resultatdelen, hoppas på det bästa så att vi mer eller mindre kan lägga den bakom oss. Jag och M ska träffas klockan nio och börja dagen med kaffe. Man vill ju inte chockstarta veckan. ;-)

image100

Update: man skulle nästan kunna säga att det har varit snökaos idag. ;-)

Lågfart

Söndag. Hemmamys, kanske en film. Det kommer nog inte göra några stora insatser för världen idag. Väldigt skönt och väldigt behövligt.

It´s friday!

Fredag! En lugn start idag, M och jag bestämde oss för att börja kl. 10.00. Skönt! Ska sedan iväg på 60-årskalas i kväll, min mentor fyller år. Blir sedan hemma i helgen. Vi hade funderingar på att fara iväg norröver, men vi blir kvar här. Det kan behövas en hemmahelg.

So long, folks!

Julstämning

Ni som inte ska titta på fotbollen, ikväll är det premiär för "Leilas jul" på TV4+ kl 21.00. Det lär ju vara fantastiskt mysigt och jultrevligt!

image99

Jag ska heja på Sverige i fotbollsmatchen. Jag ska se reprisen av Leilas jul på lördag och spela in Grey´s och Heroes. Onsdag = TV night. Allt börjar dessutom kl 21.00.

Från arg till glad

Fortfarande inte riktigt frisk, typiskt!! Jag vill ju träna ikväll.Well, inte mycket att göra kanske. Fortsatt kneg idag. Känns sådär lagom inspirerande, trots att det gick bra igår.

Igår kväll var jag på riktigt dåligt humör, av ingen speciell anledning. P åkte iväg och handlade, jag hade clementiner på önskelistan och vet ni vad han mer kom hem med?

Den här! Då kan man ju inte bli annat än lycklig och glad igen. Bästa P!

image98


Skadad hjälte

Ah, känner mig inte helt kurant. Hoppas på att kunna mota Olle i grind med hjälp av lite Echinagard. Var och tränade ändå ikväll, det kändes bra så det var nog lugnt att göra det. Dagen har varit bra, vi har jobbat på bra med uppsatsen trots att det är tråkigt just nu. Det är ju som sagt bara att traggla på.

Jag säger välkommen hit, bästa E i Gbg! Kul att vi har kontakt igen!

Det var skoj

Tillbaka i stan efter en riktigt trevlig helg! Kusinens 70-talsfest var jätterolig, folk hade ansträngt sig med utklädnaderna. Skoj! Nu är jag trött, så det blir en lugn kväll.

Grattis!!

Bis sis fyller år idag! Grattis, grattis, grattis!!!

image97

Fodralet är propert, verket som nytt.
Ingen kan ana, åren som flytt.

Haha.

Imorgon far P och jag till storstan, ska fira Big A och på lördag har min kusin 30-årsfest med 70-talstema. Har en outfit som jag tror på. Ska försöka vara duktig och fotografera så att jag kan visa en bild eller två sen.

Peace and love.

Vem är din idol?

Hemkommen från en lång dag med skoljobb. Uppsatsen bråkar med oss och är allmänt trist. Tränade nu på kvällen, oh my vad det är jobbigt men ack så roligt! Man är så tokigt peppad efteråt! Tjejen som leder passet är min och M:s idol. Det var ett tag sen man hade idoler, bäst att återuppliva begreppet. Min stora idol som liten var egentligen ingen människa, utan en häst. Alla små hästtjejer hade nog samma. Milton. Sen brukade väl hans ryttare, John Whitaker få vara med på ett hörn också. Men det var ändå Mliton som var den stora. Jag tyckte även mycket om en annan ryttare när jag var sisådär 10 år, Hugo Simon. Hopp-Hugo, som jag kallade honom. Han var en liten, fyrkantig gubbe med konstig ridstil.



Milton. Klicka för större bild.


Skratta



Jag brukar inte vara så mycket för den här typen av klipp, men det här är faktiskt ganska skojigt. Tycker jag. Framförallt de sista. Lånade det från Camillas lockar. Tack G.G. för hjälpen med hur man lägger in you tube-klipp!

Snökaos

väntas i övriga Sverige, men inte här. Jag tycker ju om snö!

Ingen superrolig dag idag. Nervöst, omdömen väntar. Håll en tumme.

Hej, mitt vinterland!

Några bilder från gårdagens promenad.

             

Klicka på bilderna för att se dem större!


Fars dag

Ett inlägg tillägnat världens bästa pappa. Grattis på din dag!

image18

Vintermorgon

Åter ligger lite snö på backen och världen är lite vackrare utanför fönstret. Har haft en superskön morgon med helgfrukost och Nyhetsmorgon på TV 4. P gjorde frukost medan jag låg kvar i sängen och läste Stieg Larssons tredje och sista bok, Luftslottet som sprängdes. Läste "Flickan som lekte med elden" förra helgen under resan till Tyskland. Böckerna är verkligen helt fantastiska, intensivt spännande från början till slut.


Bla bla bla

Sitter hemma hos M och jobbar idag. Det är väldigt skönt att slippa datasalarnas prat och stök. Är lite fredagstrött och ser fram emot en lugn hemmakväll ikväll. Taco´s och Idol, töntigt med härligt. Jobbar ju i helgen men börjar inte förrän halv fyra på lördag, vilket innebär en ganska ledig lördag ändå. Söndagen blir lite mer jobbig workwise.

Hoppas att ni andra har en ledig helg med en massa mys!

All work and no play

Så var min dag idag. Imorgon är det fredag! Wihoo! Sen är det helg! Då jobbar jag. Wihoo.


Lycka

Att vakna och se att det snöar utanför, det gör mig glad.

Min kväll

Det är en riktig TV-kväll ikväll, Ugly Betty, Desperate Housewifes och Brothers & Sisters. Jag ska nog mysa med te och några pepparkakor. Jo, jag har tjuvstartat med dem. Men man blir ju snäll av pepparkakor, det är väl aldrig fel?

image86

Bilder från Tyskland

Några bilder från Tysklandsresan, mestadels bilder från vägen eftersom vi åkte långt på kort tid. Jag älskar att åka på långturer!

     
Klick på bilderna för att se dem större!

Vindarnas stad?

Idag har det verkligen varit riktigt äckligt väder. Kallt, regnigt och blåsigt. Regn som letar sig in trots att man är påbyltat. Blä. Dagen har varit helt OK, vi har jobbat på snabbt och bra. Några trista kommentarer från klasskompisar som sitter och jobbar i samma datasal gjorde oss lite ledsna, men det är väl bara att försöka ignorera. Förmodligen är de bara stressade och tar ut det på oss.

Nu är jag hemma i värmen. Ser fram emot en lugn och behaglig hemmakväll. Ska se på Glamour om en stund. Så töntig är jag. :)

Som Ebba-Slebba skulle säga: Ciao!

Måndagsrapport

Godkväll. En ny vecka har startat. Idag hade M och jag möte med våra handledare. De var jättenöjda med vårt arbete så här långt och vi gick därifrån nöjda, glada och peppade till fortsatt slit! Dagen avslutades med träning, heja!

Nu är det kväller. P hade lagat middag till mig när jag kom hem från träningen. Vilken darling. ♥


Back on track

Tillbaka i stan efter en supertrevlig långhelg i Tyskland med mamma och pappa. Tusen tack för att vi fick följa med! Ska försöka posta lite bilder därifrån, så fort vi laddat över dem från kameran.

Nu är det snart dinner time. Peace and love.


I´m off!

Nu drar jag. Eller inte just nu, men om några timmar. Mami och papi kommer strax, i ugnen står en vegetarisk lasagne som jag ska bjuda på här hos mig (eller hos oss, P bor ju också här nu). P kommer hem senare och får äta lasagnen i farten, bokstavligt talat, för den tar vi med i husbilen.

Ha en en jättefin helg! ♥ Det ska vi ha.

Bis dann!

Herrlich

Åh, det är torsdag och det känns jättehärligt. Ja, kanske inte torsdagen som sådan, men ikväll sticker vi till Tyskland. Semester! Mamma pratade om att vi eventuellt ska ta oss till Lübeck. Ah, det ska bli så trevligt! Måste fila på tyskan lite. :)

 image80
Staden Lübeck (klicka på för större bild) och dess marsipan.

Har en lugn dag med uppsatsen också, M och jag skickade utkast till handledarna igår, så nu är det lugnt fram till måndag då vi har möte med dem. Tysklandsresan passar med andra ord perfekt! M och jag ska belöna oss med frukost på stan, så jag ska snart bege mig iväg.

Auf widersehen, liebe freunde!

RSS 2.0