Gäst

Gästspelar lite i min numera fd boendestad för flyttstädning och besiktning. Tänk,igår morse när vi kom med tåget kändes det att vi inte bor kvar längre. Vad snabbt man ställer om ändå. Ikväll ska jag fika med min mentor.

Take care.

Hej så länge

Det här är det sista inlägget som jag skriver från den här adressen. Snart börjar flytten. Jag kommer nog ha sporadisk tillgäng till internet ett tag framöver.

So long!

Troll - Jimmy Dean

Låten var ju en favorit då det begav sig, och det ska erkännas att tjejerna och jag dansat flitigt till den här på typ alla våra fester. Men.... what´s up with the video!? Herregud. Kunde någon ta den på allvar ens då?



Ka-tjing

Yes! Den snälle examinatorn hade skickat en länk till en sida där man snabbt och lätt kunde göra de beräkningar som vi skulle göra innan kompletteringarna var klara. Så, nu har vi skickat in våra ändringar till vår handledare! Kvar återstår bara för henne att godkänna och sedan skickas det vidare till examinatorn. Examen är snubblande nära.

Jag firade det hela med en sådan här:

image132

Det gäller ju att slå till på stort, liksom. ;-)

klara - färdiga - gå!

Packa, packa, packa!!

ord

Jag tycker inte om ordet pussgurka. Det påminner mig om sjögurkor och de är fantastiskt äckliga, tycker jag.

image131

Jag säger godmorgon!

 Idag blir det mer kompletteringsjobb. Men jag kan inte tänka mig annat än att M och jag börjar dagen med en latte.

image130

Nytonad

image129

på televisionen

TV-kväll. Upptäckte precis att Brothers & Sisters har säsongspremiär ikväll. Mon dieu, tänk om jag missat! ;-) Frågan är bara: kommer jag orka hålla mig vaken tills dess? Moahaha.

image128

Bild: kanal5.se


fika

Kirrat lite kompletteringar idag och packat lite mer.

Nu ska jag och fika med tjejerna. Hej.

image127

Klippat och klart

Sisådär. Nu är jag klippt, det assymetriska är borta, likaså allt det slitna och fula. Jag är nöjd. Nu ska jag bara tona håret också så att utväxten försvinner, sedan kommer jag vara som ny. Nu ska jag äta en tidig lunch och titta på Rachel Ray. Efter det blir det förmodligen lite mer packande.

Ciao.

hur ska det sluta?

image126

gott liv

Söndag kväll, en skön sådan efter en skön dag. Har varit iväg på lite examensfika, flyttpackat, tittat på sport och nu lite datorhäng. Imorgon ska jag iväg och klippa mig, det är sååå behövligt. Jag får se vad det blir, ska gå till en ny frisör så jag får se vad hon säger. Sedan blir det väl fortsatt fixande med flytten, tänk, på fredag bär det av! 

Peace. ♥

mållinjen är passerad

Så himla skönt. Nu är jag klar. Opponeringen gick bra, vi kunde svara för oss. Examinatorn ställde en del tuffa frågor, men när vi satt och pratade efteråt framgick att han ttckte att uppsatsen var väldigt bra och att vi får högsta betyd. Helt tokigt bra!! Det krävs enormt mycket och det trodde vi inte även om vi var nöjda med vår insats.

Idag är en lugn och skön dag. Igår kväll var vi ute med klassen och firade att vi är klara nu. Lite sorgligt var det allt, men det var skönt att veta att vi ses framåt juni om inte förr. Då är det examensceremoni.


   

Titta vad jag hittade

Ett klipp från bästa Dirty dancing!


a little bit of love

image122image122image122








Ett steg närmre

Wihaa. Nu har vi hållt vår opponering på några kurskamraters examensarbeten. Imorgon är det således dags för vår uppsats. Spännande. Sen är vi faktiskt klara. Visst, kompletteringar ska göras, but still. Sen har vi gjort vår sista dag på utbildningen, i ett klassrum med vår klass. Konstigt.

denna dag

Det är så äckelstökigt här hemma nu så att jag blir alldeles matt. Det är verkligen inte roligt. Stökbökigt som man inte gör något åt eftersom man snart ska flytta. Men ändå! Det är så energislukande.

Ska iväg till skolan snart och förbereda det sista inför opponeringen som vi ska hålla i imorgon. IMORGON! Det innebär att vår egen uppsats ska ventileras I ÖVERMORGON. *skrik*

image121

Shop 'til you drop

Nu har jag storshoppat...städgrejor. Bäst att ha ordentligt med grejor inför flyttstädningen. Då kommer det gå med ett svish! Som en virvelvind, sen är det rent! Hoppas kan man ju alltid.

Rädda världen

Det vore väl fint, om vi kunde rädda världen?

image120

Sunny day

Solen skiner!!

Det är skönt med helg, men den susar iväg så fort, så fort. Vill ut och gå en långpromenad, men har inte tagit mig iväg än. Snart ska jag gå bort till hon som jag är på kontaktperson åt, vi ska på julfest. Eller, det måste ju vara en sorts julgransplundringsfest, för nog är julen över och förbi. Jag går nog lite tidigare och tar en omväg dit, så blir det lite mer promenerande. Helgen har varit fin, lugn och skön. Tänker på flytten, det ska bli så spännande! Nytt liv börjar snart.

Har ju faktiskt inte skrivit det ordentligt, men jag har fått jobb och flyttar snart till sköna Dalom. Hej kurbits.

H-E-L-G

En uppmaning som riktar sig lika mycket till mig själv nu som alla andra: Ta helg nu.  Lägg grubblerier och annat åt sidan. För en stund. (Måste bara läsa uppsatsen vi ska opponera på).

Tomorrow, tomorrow!

Imorgon är dagen då uppsatsen lämnas in, herregud vad skönt! Sen väntar en nervig vecka i väntan på opponeringen. Men imorgon, då kan man liksom inte göra något mer. Då ligger uppsatsen i händerna på examinatorn (den hemske) och vi har gjort vårt för nu. Imorgon kväll ska vi gå ut på after work. Fira lite.

Grammis

Tittar på Grammisgalan och kan konstatera att Sahara hotnights är det snyggaste bandet. Jisses vilka tuffa bruttor. Fulast på galan torde vara Carl Bildts kavaj.


Sahara hotnights - Cheek to cheek

nerv

Det regnar. Märkligt, kan man tycka.  Nu är det sista rycket med uppsatsen, på fredag ska den in. VÄLDIGT nervöst!

At the end of the road

Alltså, uppsatsj-veln börjar verkligen bli irriterande jobbig nu. Jag är så fruktansvärt trött på den. Vi hade möte med vår handledare imorse. M och jag träffades före mötet och kunde konstatera att vi båda börjar bli riktigt nervösa inför opponeringen. Mötet gick bra och vi gick därifrån betydligt lättare om hjärtat, nu var det minsann bara några småändringar kvar. HA! En av de så kallade småändringarna är kanske inte så många rader lång, men vi har verkligen inte koll på läget där, och det bör man ju ha när man ska kunna försvara uppsatsen. När övriga ändringar var inpetade och ett försök till ändring var gjort på det där svåra, kändes uppsatsen plötsligt inte så bra längre. Som att vi ändrat sönder den lite. Men det har vi å andra sidan förhoppningsvis tid att få rätsida på innan den ska lämnas in på fredag. Men ändå! Det är liksom inte sunt, alla dessa ändringar i sinnesstämning under en dag, för en uppsats skull!

Dessutom träffade vi på några pigga studenter under lunchrasten som ville att vi skulle hjälpa dem med en undersökning. De gick första året på programmet och var så där käcka, glada och snyggt klädda. Där gick M och jag, med inte fullt så fräscha kläder (framförallt mina kläder, bör tilläggas) osminkade och trötta. Vilken kontrast. Så blir det efter många långa år, med hårda studier. Man examineras ut, som ett vrak. Haha, snyggt.

Lantluft

Hemma på landet en sväng igen. Lämnade tillbaka bilen som P och jag fått låna över jul och nyår, det har varit himla lyxigt. Tusen tack! Har fixat och donat en massa här, nu är det TV och lugnet som gäller innan det är dags att hoppa i knopplådan. Imorgon ska jag upp före tuppen. Huh.

Fantastisk blogg

Ett litet tips i vinternatten (nä, det är inte natt än, men väl vinter och mörkt och vinternatt är ett vackert ord): Mia Skäringers blogg. Åh, så rak och ärlig och rolig och bra.

hallå

Intervjun gick jättebra!! Heja. Idag har jag jobbat 7-13 sen suttit på skolan fram till nu för att få ihop det sista med uppsatsen. Nu är det fredagkväll och vi ska äta lite gott och ta det lugnt. Mycket skönt! Imorgon blir det eventuellt jobb på kvällen och på söndag ska jag åka till mor och far för att lämna tillbaka bilen som vi lånat.

Enjoy the evening!

Spännande

Imorgon är det en stor dag. Imorgon ska jag på arbetsintervju. Ni kan väl hålla en tumme?

Business as usual

Seså. Iväg till skolan med mig. Med tanke på att det inte är så många dagar av den här arten kvar känns det riktigt bra att traska iväg. Dricka kaffe med M, lite för länge och sedan jobba lite med uppsatsj-veln. Bitterljuvt.

Summerande lista av 2007

Lånad från Linda K

Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?
Skrev ett examensarbete

Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2008?
Hade inga nyårslöften inför 2007 och hade inte heller några nu, tråkigt nog.

Fick någon i din närhet barn?
Ja, två klasskompisar och P:s storebror.

Dog någon i din närhet?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Åkte igenom Danmark för att komma till Tyskland.

Vad skulle du vilja ha 2008 som du saknade 2007?
Ett jobb, mitt första riktiga kvalificerade.

Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför?
15 september, för då gifte sig min syster.

Vad var din största åstadkommelse?
Vet inte... kanske uppsatsen? (Den är iofs inte helt klar än, men nästan.

Vad var ditt största misslyckande?
Ingen aning, tursamt nog. ;-)

Vems beteende förtjänade att firas?
Bästa P ♥

Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg?
En på mitt sommarjobb

Var tog det mesta av dina pengar vägen?
Räkningar, tråk, tråk, tråk!

Vad gjorde dig jätte, jätte, jätte exalterad?
P:s och min Stockholmshelg då vi firade ett år och telefonsamtal om arbetsintervju.

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2007?
"Touch me"

Bästa filmer 2007?
"Efter bröllopet"

Vad önskar du att du hade gjort mer av?
Rest.

Vad önskar du att du hade gjort mindre av?
Pluggat, är rätt mätt på det nu.

Favorit TV-program?
Heroes, Grey´s anatomy och Brothers & Sisters.

Vilken var den bästa boken du läste?
Stieg Larssons Milenniumtriologi.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Skrev uppsats och fikade lite med vänner på kvällen.

Hur skulle du beskriva din stil 2007?
Liggande på is, pga låg budget. Den ska fräschas upp när jag får jobb!

Hur höll du dig ifrån att bli galen?
Jag är klok som en bok ;-)

Vem saknar du?
Mormor

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Jag vet inte om jag har träffat så många nya i år...

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2007:
Att bli lite mer mindful.

Lärde du dig något nytt under 2007?
Ganska mycket om mig själv och en del om statistikprogrammet SPSS, blä!

Vad vill du lära dig under 2008?
Mera!

Nu skulle det vara trevlig att läsa om detta hos G.G, Dan, Petra och T!

1 januari 2008

Idag är den första dagen på 2008. Nyårsdagen. P och jag firar 1 år och 11 månader tillsammans. Här är det lugnt., sitter inne och tittar ut på snöandet. Riktigt mysigt. Sov länge och det kommer nog inte hända så mycket idag, vilket känns som helt i sin ordning.

Vad tror ni om det här året då?


RSS 2.0