H-O-C-K-E-Y

Hockey! Vi for till Västerås ikväll och kollade på Västerås-Björklöven. Västerås vann, 5-0. Finfint! I övrigt var jag tillbaka på jobbet idag. Otroligt mkt att fixa iordning efter sjukfrånvaron, men det gick fint. Kändes mystiskt att ta helg efter att ha jobbat två dagar på en vecka.

Imorgon ska jag åka och rida igen. Kul va!? Håll en tumme för att det går bättre än på min förra premiärtur.

Det behövs inte så mycket alla gånger

När man inte har varit utanför dörren på flera dagar, blir till och med en hissresa ner till tvättstugan ett hisnande äventyr.

Nu ska vi snart titta på "Vad blir det för mat". Ett gemensamt favoritprogram.

Sparlåga

Tre dagar hemma pga magsjuka. INTE roligt. Men nu är det äntligen bättre.

Måndag 26 januari 2009


Söndag 25 januari 2009

Idag har vi varit och kikat på tre veckor gamla tvillingbebisar. Väldigt söta och väldigt pyttiga. Som små makaroner.

Snöyra

God eftermiddag denna lördag! Här har snön yrt utanför fönstret hela dagen. Vi har haft ungarna på besök, så det har blivit en hel del leka. Varvat med en del vintersport på TV:n då. Nu är klockan redan efter fem och det börjar mörkna, eller rättare sagt det är mörkt ute.

Det är skönt med helg.


Vardagsglamour

Storasyster och jag beklagade oss över bristen av glamour när vi pratade i telefon igår. Idag sms:ade hon tipset att ha rött läppstift på. Inte så dumt. (Bilden är från nyårsafton, dock).


Same same but different

Idag när jag kom till eftermiddagskaffet på jobbet pratades det klimakteriebesvär. Well, ibland blir det bara lite väl tydligt att vi inte riktigt är i samma ålder.


Måndag 19 januari 2009

Hallå alla raringar! Måndagen avklarad, det gick ju ganska smärtfritt, eller hur?  Varit lite virrig idag. Lunchade på stan med en kollega, glömde glasögonen där vilket jag inte kom på förrän vi var tillbaka på jobbet. Snyggt jobbat. Var dödstrött vid hemkomst efter jobbet, men insåg värdet av att träna bort spänningshuvudvärken. Fungerade galant. Så nu sitter jag här, nytränad, nyduschad samt mätt och belåten.

Fredag den 16 januari

Det är fredag. Jag säger som vanligt: Oh, yes!

En lugn helg stundar. Inga direkta planer, så det blir spännande att se vad den har att bjuda.

Tisdag den 13 januari 2009

Träffade I ikväll, mat och prat. Som jag har skrivit tidigare är det oerhört mycket värt att få träffa en kompis och prata viktigheter från nu och då. Som kontrast till vuxenlivet.


Söndag 11 januari 2009

Söndagslunk. Tittat mycket på vintersporten på TV. Gick faktiskt ner till gymmet och körde en liten mjukstart också, 20 min på crosstrainern bara. Bättre lite än inget. I veckan har vi bokat in oss på två spinningpass. Känner motivation igen, vilket är en förutsättning.

TGIF

Ja, herrejävlar.

Alltså, veckan har varit bra, lugn och harmonisk. Men ändå, visst är det skönt med helg.

8 januari 2009


Freezing!



Inlägget som försvann

Postade ett inlägg för två dagar sedan, men det verkar inte vilja dyka upp på bloggen. Nåväl. Har varit sjuk sedan i fredags (turen kom till mig till slut) men pallrade mig ändå iväg till jobbet idag. Det gick fint, kan jag meddela. Inte många där idag, bara jag och två till (varav en slutade vid tolv).

Imorgon är det ledigt igen. Det är ingen hejd på ledigheten den här julen, himla skönt. Då ska jag satsa på att bli helt frisk (haha, lycka till).

Hoppas att ni mår bra och är friska!

Peace.

Update: bara för det dök det förlorade inlägget upp nu. Skumt.

Jo jo

Igår slog den till. Förkylningen alltså. Väntat med tanke på att alla varit sjuka runtomkring mig under julledigheten. Så nu är det kurering som gäller.

RSS 2.0