Söndag igen

Denna helg har spenderats i hemmatrakterna. I fredags en superkväll med mina äldsta vänner, systrarna S. Sedan vidare mot la familia där vi firade lillasyster. Trevligt och bra på alla sätt och vis. Fick med mig äpplen hem, så på eftermiddagen har jag kokat äppelmos. Gött mos, so to speak. ;-) Väntar på och längtar efter bästa P♥, som spenderat helgen på cruise med sina arbetskamrater. Nu funderar jag starkt på att laga mat. Börjar bli hungrig.


Trädgårdsmåndag

Efter jobbet har vi idag städat ute. I det fantastiska vädret passade det fint att klippa gräs, trimma och såga av ett förirrat, begynnande träd. P fick ett par snitsiga hörselskydd med radio i födelsedagspresent. Himla bra att lyssna på radio medan man klipper gräset. Man får passa sig bara så att man inte börjar sjunga med ;-)

Ikväll har jag tittat på Fångarna på fortet. Oh, the nostalgia. En reflektion, åldras de inte på Fortet? Monique var sig lik, nästan att hon såg yngre ut. Överhuvudtaget var alla så himla fräscha, trots att det var 13 år sedan sist. Ja, ja.


Kräftkalas!

Hemma efter ett fantastiskt roligt kalas hos fina, fina vänner. Har haft så himla roligt! Helgen var efterlängtad och den levde verkligen upp till förväntningarna. Nu är vi åter i hemmets trygga vrå. Redo för en ny vecka.


Syltkok

Idag har jag plockat svarta vinbär och lingon med en jobbarkompis. Klockan nio träffades vi och så for vi ut med fikakorgen packad. Åh, vad jag gillar sånt. För första gången har jag sedan kokat sylt. Svartvinbärssylt bidde det idag. Provsmakade nu på kvällen och den blev riktigt god! Lingonen ska jag rensa och frysa in, för senare kok. Har vinbär i frysen också. Hamstra är härligt.


Kvällens himmel

foto0126 (MMS)

Kvällens himmel


A closer look

foto0124 (MMS)

A closer look


Dagens pyssel! "Nytt" gästrum. Nattduksbor...

foto0125 (MMS)

Dagens pyssel! "Nytt" gästrum. Nattduksbordet är ett gammalt som jag har målat vitt.


Inspirera mera

Klockan tjugonollnoll är det Ernst på TV! Pyssel, pyssel.


Spending my time

Torsdag kväll. Bara fredag kvar på första arbetsveckan efter semestern. Pang, så är jag genast lika kvällstrött som vanligt igen. Tja...det var ju kul så länge det varade! ;-)

Ikväll spelar P golf. Jag har maten i ugnen (Stinas kyckling, väldigt praktiskt) och funderar starkt på att ta ett skumbad lite senare. Med en alldeles ny inredningstidning som väntade i brevlådan när jag kom hem idag. Inte så pjåkigt.

Vackert

OMG. Jag är för blödig för sådant här.

Grattis världens bästa prins! Grattis ocks...

foto0123 (MMS)

Grattis världens bästa prins! Grattis också till tvilling D! Här ska firas!


Morgonkaffe

Uppe i ottan för att gratulera bästa P♥ på födelsedagen. Nu har han åkt iväg för att spela golf och jag ska ta mig an dagen så sakteliga.

Lördag 7 augusti 2010

Åh hej!

En härlig lördag har vi haft och dagen är inte slut än. Har bl.a. promenerat, plockat hallon, tvättat, fixat lite med nattduksbordet som jag målar och läst lite bok. Nu inväntar jag middagen. Ikväll blir det Ceasarsallad med ett glas vitt. Perfekt middag, denna sista lördag på semestern.

Nymålat! Så här fina blev utemöblerna vi f...

foto0119 (MMS)

Nymålat! Så här fina blev utemöblerna vi fick av storasyster & co efter en omgång med lite grå färg. Tack!


Kort rapport och tips

Söndagkväll. Emma Green har precis tagit EM-silver. Snyggt! Helgen har spenderats med besök från mor och far. Himla trevligt!

Jag lovade mamma att lägga ut länkarna till de inredningsbloggar jag läser. Så, här är de:

Flex inredning


Dreamhouse

House of Philia

Simplicity

Living like Linda

Stämningsfullt


RSS 2.0