Söndag

Goddagens! Hemma från en supertrevlig helg i Storstaden hos syster med familj. Åkte dit redan i torsdags kväll då jag hade konferens där i fredags. Har sedan spenderat en långhelg med dem, mysigt häng med lillkillen, jättegod mat, shopping och prat. Idag följde vi även med dem på husvisningar, spännande! Fyndade rejält i helgen, en oljerock från Barbour på 50% Är mycket nöjd över den!! Vi var även förbi Whyreds utförsäljning, fick en fin tröja av bästa P där. ♥

Tack syster, M och A för finaste helgen!

Nu är jag åter hemma i Dalom, trött men nöjd och glad.

Vårdagjämning

Idag landade det i brevlådan. Brevet som är resultatet av sex års slit. Det känns omåttligt bra, kan jag meddela.

Och så är det fredag!!

Onsdag 18 mars 2009

Idag skiner solen! Direkt på morgonen!

Tisdag 17 mars 2009

Tisdag morgon och jag har vår i kroppen. Snön har börjat smälta och fåglarna kvittrar. Det spelar ingen roll att det är grått och disigt, våren är ändå på G.

Efter en fantastiskt trevlig helg hos finfina vännerna är jag mitt uppe i jobbet igen. Veckan kommer innebära firande av 6-åring, besök hos frisören och en mysig weekend på herrgård. Det ni.


Vårkänslor


Grå, grå, grå

Grå måndag. Trevlig kväll. Vardagslunk at its best.


Lördag 7 mars 2009

Jag har bakat! Muffins med blåbär och hallon.

 

Yeeees!

Fredag kväll! Hemkommen från jobbet + handlat godsaker på vägen = redo för helg! P är på äventyr så jag är solokvist. Ser fram emot en lugn helg med mig själv som sällskap. Vem vet, kanske något besök hos ungarna? På söndag em/kväll kommer storasyster med familj. Ser så mycket fram emot att träffa lillkillen (och hans föräldar förstås!). Har inte sett honom in action sedan jul ju!

Ha det gött nu.

Torsdag 5 mars 2009

God morgon torsdag! Sitter och äter frukost framför datorn, inväntar inspiration att ta ett ryck mot jobbet. ;-) Det händer inte så mycket i dessa dagar, jobbar-går hem-sover-jobbar-går hem... Jag har inte tråkigt, men det blir lite enahanda att rapportera om det i bloggen.

Men, som sagt, det är torsdag ju! Imorgon fredag! Det är bra.

Söndag 1 mars 2009

Härliga helg. Söndag em och snart börjar kvällens TV-maraton. Tittar på reprisen av Grey´s anatomy. Det har känts som en långhelg eftersom vi var på kurs med jobbet torsdag-fredag. Lyxigt värre. Är lite trött men det känns ändå som att jag har kunnit ladda lite batterier i helgen. Vilket var väldigt välbehövligt. Har varit trött de senaste två veckorna. Kan nog ha att göra med att vi är i slutet av vintern. Brukar kunna sega ihop då. Snart, är det vår.

RSS 2.0