Boktipset


Påsken 2011

Den har liksom slagit alla rekord! Många, långa dagar med fantastiskt väder. Vi har träffat båda våra respektive familjer och har även haft tid till att fixa hemma. En liten minisemester, helt enkelt.

                                                                   Mårbacka på G




När livet kommer tillbaka

Dessa dagar. Solen strålar, det gröna börjar spira, fåglarna kvittrar och barn som leker ute när klockan är närmare åtta på kvällen. Det är ta mig tusan oslagbart.

Efter påskfirande hos mina föräldrar kom vi idag tillbaka till Dalarna. Ett stopp på Blomsterlandet i Västerås resulterade i lite blomster och äntligen även en svartvinbärsbuske och en krusbärsbuske. Så himla härligt att få gräva lite i vår trädgård. Det känns fint att få plantera något som förhoppningsvis blir beständigt. På eftermiddagen har vi varvat trädgårdsjobb i solen med korsord på balkongen. Nu väntar vi på att det som ligger på grillen ska bli klart. Sweet, indeed.



                                                            Utsikten i motljus


In love

Jag är så oerhört förtjust i våra fredagar. Bara vi. Lugn och ro efter arbetsveckan.

Tiden flyger

Vips så blev det torsdag kväll. Röda naglar lackade och klara, kvällen till ära. Tänkte att det kan vara trevlig med finfredag imorgon.


Helgnöje

Helgen har vi spenderat söderöver, närmare bestämt i Kungsbacka hos våra vackra vänner. Vilken vårhelg! Igår for vi på utflykt till Tjolöholms slott. Länge, länge satt vi i solen och kikade ut över havet.






Vår!

foto0218 (MMS)

Vår!


Så blev det kväller

Dags att summera helgen. Idag har vi grejat en del här hemma. Vi har satt upp några tavlor och en till lampa här uppe på övervåningen. Jag gillar tanken på att hemmet, vårt hem, sakta växer fram. Att det fylls med saker som vi tycker om. Att det får ta sin tid, att det liksom inte behöver gå fort. Det gillar jag.


Frukost

Jag gör som de gör i storstan och lägger ut en bild på min frukost. Bara för dig, svåger M!



                                             Hmm, märkligt att det inte ser lika läckert ut...


Lördagen i korthet

Frukost. Träning. Utflykt till Granngården där ett par Blundstones äntligen inhandlades. In till stan där vi köpte första säsongen av Six feet under. Tittade på två avsnitt. Kvällen har vi spenderat hos en (numera f.d.) kollega till mig för mat och TP.

Nu är vi hemma igen.


1 april

Ledig idag! Arbetade sista dagen på mitt gamla jobb igår och på måndag börjar jag på min nya arbetsplats! Spännande, minst sagt. Jag har inga speciella planer för idag. Kanske städa och fixa lite inför helgen. Bara ta det lugnt. För det har jag förtjänat!

Nejlikor, lite fulfina kan jag tycka. Inspirerad av den här damen
köpte jag en bukett till förra helgen. Perfekt att dela upp till flera
 arrangemang, både större och mindre. Håller sig fina länge
dessutom, så här fina är de en vecka senare!


RSS 2.0