Nyanser av grått


Favorit i repris

Bara för att det är så vackert.


Sköna måndag, välkommen!

Dags att bli lite mer positivt inställd till veckans alla dagar.

Har haft fantastiskt trevliga, lediga dagar. En trevlig kristi himmelsfärd tillsammans med bästa P, en ledig fredag all by myself, sedan besök av fina C fram till söndag eftermiddag. Perfekt, om ni frågar mig.


Kristi himmelsfärd 2009

Åh, en alldeles underbart fin dag börjar lida mot sitt slut. Ledigt. Faktum är att vi vaknade ganska tidigt för att inte ha ställt någon klocka. Kvart, tio i åtta slog jag upp mina blå. Frukost med smoothie (ett måste på helger) och morgonlunk. Därefter gick vi ut på en långpromenad. Hyrde två filmer som vi sett under eftermiddagen och kvällen. Svenska filmer, "Låt den rätte komma in" och "Maria Larssons eviga ögonblick". Sevärda bägge två.

Tuesday afternoon

Haft kära I på besök ikväll. Middag, glass och Desperate Housewifes. Mysigt och trevligt med besök! I helgen kommer en annan fining, C! Dessutom är det bara en jobbardag kvar innan fyra dagars ledighet. Lyxigt.

Söndagmorgon

Godmorgon söndag!  En bra dag att vakna till, tror jag allt. P är iväg och spelar golf. Han var minsann uppe med tuppen, de  skulle slå ut tjugo över sju. Själv vaknade jag till vid halv nio. Nu är det frukost som gäller, sedan tänkte jag gå ut på en promenad. Lite städ och fixande sen, kanske?

Alla i kör:


Lika som bär?

P drog en parallell mellan mig och Hugh Hefner bara för att jag satt i morgonrock (över kläderna) framför datorn. Vad då? Jag fryser!

Afton


Lite mer positiv?

Det är måndag. Kom imorse på mig själv med att tänka onödigt negativt och insåg i samma stund att det är ganska enkelt att byta ut en tanke mot en något mer solig sådan. Det är inte svårare än så vissa gånger.

Ha nu en fin vecka!

Jag är dålig...

...på att blogga för tillfället. Jag vet. Har varit krasslig igår, jobbat idag igen. Mycket som händer på jobbet, mycket som händer private. Uj, uj. I tell you.

Häggen blommar nu. Vi diskuterade igår om man kan säga att vi är mellan hägg och syrén när häggen precis börjat dofta? Viktiga frågor.

RSS 2.0