Go Ebba!

Väl rutet.


Ny vecka igen

Måndag morgon. Heja. Har haft en superhelg med längdskidåkning i Säfsen. Det var jätteskojigt! Var kanske i ärlighetens namn inte speciellt raketsnabb, men det gick ändå helt OK bra. Tack mor och far för en mycket trevlig helg!

Nu, jobbe. 

Anna

Förra lördagen var jag och lyssnade på den här donnan med min kompis Å. Fin konsert. Om jag inte minns fel inledde hon med den här låten. Efter att Nina Kinert värmt lite.


Se upp i spåren!

Så himla skönt med fredag. Har varit lite trött och sliten i veckan, så det känns otroligt välbehövligt med helgledighet. Som inleds med en lugn hemmakväll framför Let´s dance.

I helgen ska det åkas längdskidor! Härligt värre! Har inte åkt på många år men räknar kallt med att jag är minst lika snabb som Gunde.

Trevlig helg!

Jag har...

...en syster som är radiostjärna. Det är det inte alla som kan skryta med!

Torsdag 12 februari 2009

God morgon torsdag! Sitter och äter lite frukost samtidigt som jag kikar på datorn. Det är väl inte så hemskt många som har uppdaterat sina bloggar men några iaf. Jag tycker det är trevligt att få lite influenser utifrån innan man packar sig iväg till jobbet. Hoppas att ni får en fin dag idag!

Måndag 9 februari 2009

Hej, hej. Efter en mycket trevlig helg i goda vänners sällskap har jag nu åter avklarat veckans första arbetsdag. Lite trött i huvudet, men det ska nog avhjälpas med lite spinning. Det är otroligt mycket vinter nu. MASSOR av snö och gnistrande sol. Ja, den har ju gått ner vid det här laget, men tidigare var det ytterst fint.

Hoppas att ni också har det bra!

Hallå!

Oj, oj. Mycket att stå, dagarna går så fort! Redan onsdag. Ikväll blir det spinning. Det behövs verkligen, komma iväg och rensa lite efter en mastig dag på jobbet. Känner mig helt slut. I övrigt är det intet nytt. Det är fina vinterdagar här nu, häromdagen var det gnistrande vitt och strålande sol.

Längtar mycket till helgen. Ska fara till min gamla stad och träffa gänget. De flesta bor numera på andra orter, och vi har inte setts sen examen. Så till helgen blir det äntligen av. Party!

1 februari 2009

3 år ♥

RSS 2.0