Jag tränar

På att gå i mina tilltänkta weddingheels. MY GOD!

1. Jag måste träna mycket.
2. Är det så här långa (eller bara normallånga) människor lever? Så högt upp, liksom. Spisen hamnade ju väldans långt ner, för att bara nämna något.

Måndag

T
R
Ö
T
T

Tack!

Loggar in en sväng på söndagkvällen för att tacka S och lille A för en supertrevlig helg! Så mysigt!

You can call me cookie

För här bakas det syltkakor.

Igår köpte jag färger i små tuber, penslar och ett block. Så vansinnigt härligt att måla. Det ser ut som en femårings verk, men det spelar liksom ingen roll.


Hemma

Det här med favoritdag i veckan. Jag har lite svårt att välja. Men fredag efter jobbet, när jag har en skööön hemmakväll med P att se fram emot, det är en favorit. En annan favorit är söndagarna då vi bara är hemma. Städar både inne och ute, tvättar och fixar. I ett lugnt och behagligt söndagstempo. Ljudet från tvättmaskinen är ett favoritljud, det är lugnt, rytmiskt och hemtrevligt. Idag har vi fått upp ett nyckelskåp/hallspegel. Passade på att fixa till hallvrån lite. Blev fint tycker jag.

PS: Vi hyrde en film igår. Josef Fares Farsan. I liked it.


Min kanin. Semesterminne från Torekov. På ...

foto0133 (MMS)

Min kanin. Semesterminne från Torekov. På hedersplatsen.


1 september

Putsa fönster är ett gissel. Sist blev det jättebra. Idag jättedåligt. Solen strömmar in genom fönstren och jag ser alla ränder och missade kanter. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Fast jag gillar ju pannkakor.

Till något roligare: Min favorit har börjat blogga igen. HÄR.

Just det ja. För prick ett år sen flyttade vi in i huset. What a day! Grattis till huset och oss!

RSS 2.0