Goder morgon

Jag tycker om morgnarna, rent generellt. Visst, det kan vara oerhört segt att ta sig upp för att gå till jobbet vissa dagar. Jag tänker på de dagar då det går lite lättare. Det är något rofyllt med morgonstunden. Som nu, när jag har ätit frukost, klätt på mig och är klar för att gå. När jag istället tar det lite lugnt en stund, innan jag går till jobbet. Det, tycker jag om.

Cold morning in Dalarna

God morgon kamrater. Morgonstatusen är trött och lite kall. Ingen toppkombination. Ska snart bege mig till jobbet. Brr!

De säger att det kanske kommer snö på fredag. Tänk, det vore härligt! Som jag gillar snö!

French

Jag önskar att jag förstod franska. Fotona är ju fantastiska. Jag undrar så vad det står.

Now is the time for sisterhood

En riktigt trevlig helg är till ända. Lillasyster och storasyster med man och barn har varit här på besök. Kul att träffa dem alla och härligt att få leka med lillprinsen en hel helg!

Nu är det åter söndag kväll.

Like an old lady

Här hemma piffar vi mest hela tiden. Fixar i vardagsrummet. Det är riktigt fint nu!

För övrigt lade jag in en beställning härifrån häromdagen. Hur mycket tant är det?


Morgon

Måndag morgon. En ny vecka har så smått tagit sin början. Jag har haft en lugn start på dagen och ska alldeles snart gå till jobbet.

Ha en fin måndag, alla!



Gossip girl

Hade inte tänkt titta på den serien, men nu är jag där ändå. Mest för de fina klädernas skull. Inget som jag egentligen har på mig, men ändå.


På begäran

Från lillasyster ;-) Hon tycker att jag bloggar för dåligt.

Lite söndagsångest igen. Det är ju så härligt med helg! Idag har vi gjort en massa. Satt upp tavellister på väggen i vardagsrummet, lagt upp varsin gardin (DET är duktigt), städat och fixat. Piffat lite.  Har överhuvudtaget haft en välbehövligt lugn helg.

Aj, aj...

Begynnande ont i halsen. Håll en tumme för att det inte utvecklar sig i negativ riktning.

Ta tåget?

Kind of ogillar sj starkt. Det spelar ju ingen roll hur många chanser de får. Det fungerar ju aldrig! Alltid något krångel, vilket resulterar i mer eller mindre sen ankomst. Sen är det ju så himla dyrt också! Det ska väl löna sig ekonomiskt att åka tåg, för att motivera fler till att ställa bilen hemma!?

Usch.

Snart helg

Jag måste packa. Men det får bli sen. Imorgon ska jag fara hemåt Södermanland. Det blir det en kväll med mams och paps. På lördag ska jag träffa min äldsta vän. Vi har inte setts på 2,5 år typ. Det är ganska länge sedan. På söndag ska kommer P efter. Då ska vi på kalas. Världens bästa tjej fyller 2 år snart!

Bara jobba lite först.

Tröttsamt

Vet ni? Jag är så /&%¤#&%" trött på att vara trött.

If I´m ugly, then so are you

Precis hemkommen från spinning. Som ett nödvändigt ont har jag införskaffat ett par cykelbyxor. Tänkte bara meddela att jag tycker det är så fruktansvärt fult! Det finns ingen och då menar jag ingen som klär i cykelbyxor. Tjock eller smal, fattig eller rik, kvinna eller man, spelar ingen roll. Vi är alla lika fula i detta plagg. Det är ju egentligen ganska solidariskt.

Anxiety

Lite söndagsångest har jag faktiskt idag. Det skulle kunna få vara helg några dagar till. Bara några, OK?

I övrigt har jag haft en kalasfin helg. Kalas.

working out

Träna, träna, träna. Det är roligt! (Ja, jag vet hur det låter ;-)

Imorgon far vi söderut, mot mor och far! På lördag ska vi sedan på namnfest för storasysters lillkille. Blir en riktig helhelg med familjen. Verrrry trevligt!

Regnet det bara öser ner

Det kan faktiskt vara rätt mysigt att ge sig ut på stan i mörkret och regnet under ett paraply för att handla tvättmedel. Särskilt när man ser ett barn i full regnklädesutstyrsel hoppa i en vattenpuss på gågatan. Man kan dela den lyckan lite då.

RSS 2.0