Det är en ganska skön känsla...

...att kunna välja ut de skor man vill ha och köpa dem. Utan att behöva välja de som är 300 kr billigare för att de är just billigare. Jag kan inte påstå att det är något jag saknar med att vara fattig student.

Det finns inte så många affärer i min nya lilla stad. Men det finns några och så finns det ett trevligt fik. Vi lämnade tillbaka hunden som vi passat sedan igår, gick en runda på stan och fikade sedan med P:s föräldrar och brorsbarnen. De är söta. Jag och största tjejen har en regel; tjejerna går alltid först. En bra regel, tycker vi båda. 

Cheerio!

Hemkommen från jobbet, läst ett antal bloggar och tagit några bitar från mitt påskägg. Jag har fått lön idag. LÖN!! Fatta vilken lycka. Klockan aderton ska jag träffa A för en promenad i motionsspåret. Solen skiner idag.

A reminder, if needed

   

Men det behövs väl inte?


Wow

Jag är så galet nöjd med lillasysters insats med den nya bloggen. Oj, vad duktig hon är! Världens bästa. ♥

Hej från little-sis

Hej på er alla glada läsare av min systers blogg!

Min kära syster ringde mig igår efter att jag kommit hem och frågade snällt om jag kunde tänka mig att göra om utseendet på hennes blogg. Hon är ju inte student längre utan hon har ju gått och blivit vuxen, skaffat jobb och grejer. Lämnat kvar mig här som "liten" ; ) Nej då, jag är så glad för hennes skull så det är klart att jag gör om hennes blogg.  Just nu ser det ut så här, jag har suttit i 2,5 timme nånting hittils idag. Men jag ska åka in till stan och träna lite, får väl fortsätta senare. Eller är det bra så här? Vad tycker ni?

Btw, Kilen är verkligen förbannat bra!


XoXo
/Little-sis

vntr

Vaknar i ottan, tittar ut och vad ser jag? Läs och häpna: snö.

Fyra dagar

Fyra dagars ledighet. Tänk, så mycket som hinns med på dessa röda dagar i almanackan som from nu kommer innebära total, fri ledighet. Jag har gått på konsert med bästa Kent, bott på hotell, ätit ljuvlig hotellfrukost, letat och funnit päskägg på hotellrummet (jojomensan), ätit påskmiddag, vilat, joggat (inte bara en gång, utan två!), bakat kakor till kalas, varit på tidigare nämnda treårskalas, myst, frysit (det är ju galet kallt ute!) och haft trevliga dagar i största allmänhet.

Imorgon är det dags att jobba igen och det är lika kul det! I am a very lucky girl.

Ja-a!

Har varit ute på säsongens första joggingrunda. Inte en dag för tidigt, men bättre sent än aldrig (älska klichéer). Heja. Min nya träningsoverall gjorde susen.

Inget speciellt...

image172

Påskafton

image171

Nu är det påsk!

Påskledigt! Min första ledighet. På riktigt! I fyra hela dagar. Det ska bli fantastiskt! Lika fantastiskt som det är att ha ett jobb! Med det fina kommer det fina.

Imorgon drar jag till Örebro för att gå på Kent! Oh, happy day! P och jag ska bo på hotell! Mys och lyx, så här till påsk.

Så: GLAD PÅSK mamma pappa, little sis, storasyster och storebror med familjer. Glad påsk också till fina vänner och bekanta!

image170

För övrigt

Imorgon ska jag vara på jobbet strax efter sju, för jag måste åka kvart över. Det är förbannat tidigt.

Och vinnaren är:

Kilen ist gut. Verdammt gut sogar.

Det är ju underbart.

Kilen är bra. Förbannat bra till och med.

Det ska bli mitt nya motto.

Kilen for your life

Jag tar hjälp med marknadsföringen av sloganizer.net

Vad sägs om dessa:

Kilen - living innovation

You can't beat Kilen

Kilen, love it or leave it

Kilen, you've got it!

Go to heaven with Kilen

Jag kan inte annat än hålla med. Moahaha!

Varför inte några på tyska också när man ändå är igång. Det gäller ju att anpassa sig till den breda publiken. Så att säga.

Kilen gehört einfach dazu.

Kilen ist gut. Verdammt gut sogar.

Immer höher, immer schneller, immer Kilen.

Sisådärja.

Måndag

Efter en mycket skön och trevlig helg med riktigt vårväder vaknade jag idag upp till snö. Konstigt väder, men vad gör det? Det kan vara mysigt att titta ut på. Nu är det ny vecka som kommer innebära en födelsedag (P:s brorsbarn), en konsert (Kent!) och därefter påsk!

Se nu till att få en bra start på veckan!

Sisterhood

This picture is dedicated to Big A.

image169

For your information:

Nu är det helg!! Wihoo! Ikväll kommer som sagt storassyster plus man, så nu är det turbostädning som gäller!

Jag är trött, men lycklig. Det är så himla skoj på jobbet mitt. Sen är mitt liv i stort fantastiskt bra.

Trevlig helg! ♥

Fredag!

Härliga tider. Ännu en jobbvecka är snart avklarad, jag klarade den också. ;-) Idag ska jag vara iväg på annan ort hela dagen. Ikväll kommer storasyster med man och hälsar på! Det ska bli himla skoj att få visa stan och lägenheten. Måste dra snart, så detta blev inte så mycket till rapport. Ha en superfredag!

Ciao.


Jag skriver inte så spännande nu men det beror på att jag är så...

...trött. Lite så där så att ögonen går i kors. Idag har vi varit på annan ort och haft temadag på jobbet. Det var mest organisatoriska frågor, men det passade perfekt som introduktion för mig. Sen var det ju fika och gratis mat också. Sådant gör en person som har studenlivet färskt i minne glad.

Men som sagt; nu är jag trött. T-R-Ö-T-T.

The american way

Förresten, T: Det här är kanske något för dig.

Man tager vad man hafver

Fattigdom är uppfinningsrikedomens moder. Eller något sådant.

1 banan, lite jordgubbsfil, lite lättmjölk och kanel bidde ett stycke god smoothie.

Yeah, baby!


I ett kör

Det är körigt, när man jobbar. Eller, rättare sagt, när man kommer hem från jobbet. Kvällen försvinner i ett nafs. Man kommer hem, kanske vill titta lite på datorn (läsa bloggar) och prata lite. Sedan är det dags att äta middag innan blodsockret sjunker alltför lågt. Därefter hinner man inte så mycket mer. Lite TV, lite prat och sedan.... Zzzz.....

Helgmys

Nyss hemkommen (ja, eller för en halvtimme sedan) från en supertrevlig helg i min gamla stad. Härligt att få umgås med mina raringar där, skratta och ha roligt. Igår var vi på en intressant föreläsning hela dagen, som följdes av fest på kvällen. Mycket trevligt! Nu är jag lite trött men ändå redo för min andra vecka på jobbet.

See you later, alligator.

Roligt, roligt!

I tell you: Det är så jäkla roligt att jobba! Igår gick jag och flinade på vägen hem från jobbet. Har börjat titta lite på saker "på riktigt", har trevliga arbetskamrater och allt är nytt och spännande. Idag ska vi åka iväg, på ett möte i en annan stad. Det är torsdag idag, har snart gjort min första riktiga arbetsvecka. Stort.

Update: försökte publicera det här inlägget imorse, utan framgång. Nu är jag hemkommen från jobbet, det har gått finfint! Det är en hel del rutiner att sätta sig in i, men jag försöker ta lite i taget när saker och ting dyker upp. Jag åt lunch med mitt lilla arbetslag också, eftersom vi var iväg på möte på annan ort.


Svisch!

Godmorgon! Ett hej i farten bara, nu drar jag! Idag ska jag träffa min handledare. Ciao!


SATC - trailer

Hos Linn hittade jag senaste trailern för Sex & the city-filmen. En smygtitt på vad som komma skall. Jag blir dock lite orolig, det verkar inte helt lyckligt...  A happy ending, please!


Dag 2

Godmorgon.

Än så länge fungerar mitt nya liv utmärkt! Det är dock en konstig känsla att gå till jobbet på riktigt. Det slog mig några gånger igår, "Shit, det här är mitt nya jobb!" Ikväll blir det tvättafton. En lite lugnare kväll än gårdagens kan vara behövlig, tror jag.

Det gick bra!

Jag är helt färdig. Dagen idag gick fint, men jag är sååå trött nu. Men, nu är första dagen på mitt nya jobb avklarat. Jag har ett stooort kontor. Sådant tycker jag är skoj. Det verkar vara trevliga kollegor också. Nu är det vila som gäller.

Nu är det dags!

I´m off. To work. Wish me luck!

Som en tavla

Tänk om man själv såg ut som en vacker tavla var gång man var ute och spatserade Det kanske bara är blommorna som saknas?

image166image167

Bilder från people.com

True colours

Morgondagen till ära har jag tonat håret. Jag var en dare devil idag och bytte färg, från red copper till kastanj. Vågat va?

image165

Söndagsångest

Nähähähä! Inte tänker jag börja med sådant redan nu. Jag ser ju verkligen fram emot dagen D imorgon. So very exciting. Imorgon börjar ett nytt kapitel.
image163

Saknar

bästa T. Lyssnar på Anggun - Life on mars och tänker på Tybbletiden.

Fira

Idag ska vi fira P:s kära mor som fyller 60 år på måndag. Vi ska ut och äta nu på lunchen och sedan åka hem till dem för fortsatt firande.

Sista helgen innan jag blir en karriärskvinna på rikitgt. Oj, vad jag tjatar, men åh vad spännande det är!

RSS 2.0