Ledig förmiddag

Idag fick jag sovmorgon och har en ledig dag fram till kl 15.00 då det är handledning. Så fantastiskt skönt att få sova ut eftersom jag var så vansinnigt trött efter jobbhelgen. P jobbade hemma på förmiddagen, så då hann vi se lite av varandra. Vi har så mycket nowadays att vi knappt hinner ses, så förmiddagen uppskattades mycket. Den här dagen har börjat lika bra som gårdagen började dåligt.

Jag ska till Tyskland i helgen!! P och jag ska följa med mamsen och papsen med husbilen ner till Deutschland. Ser fram emot det jättemycket, det blir en välbehövlig minisemester mitt i allt slit och släp. Dessutom älskar jag Tyskland, det ska bli trevligt att få höra lite tyska.

Så var veckan igång

Visst är det härligt?

(sagt med en stor dos sarkasm)

Duktig flicka

Nu har jag varit duktig och måste skryta lite. Jobbar 9-19 och sen direkt hem för...tvättid! Haha, roligare saker kan man väl göra en lördagkväll, men...jag har inte tvättat ordentligt på läääänge, så det var nödvändigt. Hoppas att ni andra har det lite mer festligt!

Peace and love.

Det är ju fredag!

Hemkommen från universitetet, idag har vi varit riktigt produktiva, M och jag! Det är alltså fredag!!! Ledigt! Nja, inte riktigt eftersom jag jobbar, men ändå lite för allt som inte är pluggrelaterat blir ändå som ledigt.

Ser fram emot en lugn och skön fredagseftermiddag och kväll. Andas. Ut.

Mr Moon

Var uppe i arla morgonstund för att skjutsa P som behövde vara på stationen vid 06.00. Det var kallt, mörkt och frostigt. Jag kan ändå tycka att det är lite mysigt att gå upp tidigt och bege sig iväg, antingen då man (så som det var för mig idag) kan dra på sig de inte så vackra myskläderna och en varm mössa, eller då man som P ska iväg på något roligt. När jag kom tillbaka såg jag att det är fullmåne nu. Vackert. En extra bonus med att gå upp tidigt är att man får så mycket extratid, för jag ska ju inte träffa M förrän vid nio.

Ha en skön fredag vänner!

image77

Torsdag...

...men det känns som fredag. Har mentalt ställt in mig på helg redan. Kan kanske bero på att jag jobbar i helgen, P åker iväg redan imorgon och är borta över helgen. Därför ska vi ha myskväll ikväll istället. Så lite helg är det allt ändå i min värld.

Det var fantastiskt vackert imorse. Klart, kallt och frostigt med solen som gick upp över träden.



Det här är P:s blomma. Den fick han av mig för något år sedan och sedan har den växt och växt. Han har gröna fingrar, P. Så det är klart att blomman måste visas upp här.

Oh, my!

Gick på ett intensivgympapass ikväll som hette duga. Skrikiga tjejen, som vi kallar henne vikarierade för den ordinarie ledaren. Det var riktigt jobbigt!

Ikväll blir det färsk laxfilé som jag köpte igår. Kändes oerhört vuxet att bli så glad över ett kap i mataffären. Oh well, man är ju inte 20 längre ;)

Brist på energi

Vissa morgnar är tyngre än andra. Vissa morgnar är man nervös och lite spänd. Vissa morgnar önskar man att dagen såg lite annorlunda ut. Lite mer spännande, lite mer fylld av annat än uppsats.

Bored

Snabbt inlägg från skolan. Är trött och skulle hemskt gärna gå hem för dagen nu.

EXTRA, EXTRA!!

Stort grattis till duktiga lillasyster G.G. som idag har tagit körkort!! Hurra vad bra! Jag är stolt som en... höna! Jag minns hur stort det var när jag själv tog körkort, vilken lycka!

Little sis får medalj, för hon har lyckats bättre än båda sina storasystrar, vi tog körkortet först på andra försöket.

image75

Queen of fitness

Hemma efter en heldag med uppsatsen följt av träning, step med styrka. Uj, uj, uj vilka muskler jag kommer få. ;) Har haft en bra start på veckan, hoppas på bra fortsättning. Ska jobba till helgen, så det blir en vecka utan rast och ro.

Tjejmiddag

Vilken minut som helst dyker tjejerna upp för middag här. Jag tänkte bjuda på ett beprövat gammalt recept, vegetarisk lasagne. Inspirationen för att prova ngt nytt saknades lite till ikväll. Till efterrätt (alltid efterrätt på tjejmiddagarna) blir det marängsviss!

Helgen har varit bra, idag har det varit en riktig hemmadag med en massa TV-tittande. Såg repriserna av Brothers and sisters, Desperate housewifes och Grey´s anatomy, då jag missade dem i veckan. Så nu är jag a jour igen. ;)

Bring the action


En vacker låt i en vacker video.

image74

Skönt med helg

Härligt med en ledig lördag! P och jag promenerade in till stan, tittade runt lite och köpte lite vin till kvällens middagsbjudning. Nu är vi tillbaka hemma, läser tidningen, tar det lugnt och väntar lite på matchen mellan ÖSK och Elfsborg som ska sändas på TV. En skön dag helt enkelt.

Kvällsnotis

TREVLIG HELG!!

T.G.I.F.

Imorgon alltså. Thank God för att den här %#¤%"-veckan börjar lida mot sitt slut. Nu ser jag fram emot en lysande trevlig helg.

Fridens.

Jo

Det killar och sticks på benen, för jag har tjockstrumpbyxor på mig.

image72

Bild från beautifulones

Jag finns

image71







Jag behöver bara vila lite.

Sverigebesök

För övrigt: Face Hunter är i Sverige, kolla in!

Be inspired

Jag har en mapp på min dator som jag kallar för klädinspiration. Outfits som jag tyckerär fina, och som känns möjliga för mig att inspireras av. Bilderna kommer från diverse bloggar. Att kunna ta del av andra människors vardagskreativitet är ett trevligt sätt att bli inspirerad på. Inser att jag bitvis är ganska enkelspårig... Kan ni se den röda tråden?

image68  image69

image70


Bilder från Mitt alter ego Sicilia, Face hunter och Modebloggen.

Helgbrev

Hey!

Söndag eftermiddag. Har haft jättetrevligt i helgen. Min kompis S med barn kom och hälsade på. Igår var vi och badade, det var skoj! Vattenruttchbanorna är ärligt talat lite läskiga, det går riktigt fort! Igår kväll åt ví mat och pratade. Det är kul att träffa kompisar från förr, det blir inte så ofta som man skulle önska.

Nu har de farit hemåt med tåget. Efter att vi lämnat av dem vid stationen styrde vi bilen mot IKEA. I love IKEA. Nu är ljusförrådet uppdaterat, sen blev det så klart lite annat också som slank ner i påsen. Tebax hemma nu, är lite skönt söndagstrött.

Hoppas att ni har haft en skön hösthelg!

Kram från mig.

Efter regn kommer solsken

Ingen snö, bara kallt, kylande regn. Vilken besvikelse. Dagen har dock varit bra, fick fin kritik på handledningen för uppsatsen! Imorgon är det fredag! Wihoo!



Winter magic

Det har varnats för snökaos idag. Jag älskar snö, årets första snöfall är magiskt och vackert. Nu hoppas jag att snön verkligen kommer. Det skulle vara sagolikt.

image67

Våra hundar Bella och Sasha en fantastisk vinterdag för några vintrar sen. Bella finns tyvärr inte hos oss längre, gammeltanten är numera i hundhimlen.

Slow start

Idag fick jag sovmorgon, riktigt lyxigt! Skönt att få vakna utsövd och att kunna ha en lugn morgon så här mitt i veckan. Om en stund ska jag iväg för den första punkten på dagens agenda. Ikväll är det träning igen, det lär bli jobbigt!

Ha en finfin onsdag nu!


Good

Life is good.

Baglady

Tisdag morgon och jag är riktigt trött. Vaknade med stora påsar under ögonen, inte så vackert kanske. Idag blir det fortsatt jobbande med uppsatsen. Som alla andra vardagar just nu. Tur att jag skriver med M, vi är ett bra team.

Ha en skön höstdag!

Working out

Ikväll har M och jag varit och tränat, step med styrka. Är lite svag i överkroppen i skrivande stund. Koreografin på stepdelen gick... sådär, men med lite träning ska det nog gå. ;) Vi kommer bli så starka och pigga.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan amigos och amigas!

Early

Det är lite tungt på måndagmorgnar. Det är ju så skönt med helg och ledighet. Oh, well låt oss hoppas att veckan blir bra!

Tävling

En av mina favoritbloggar som jag själv placerar under kategorin "inredning och mys" har en tävling där man kan vinna en personligt utformad kalender. Jag har varit sugen på en sådan tidigare, men aldrig riktigt kommit till skott med beställning. Besök Theas rum för att tävla, eller bara för att läsa en jättetrevlig blogg!

Skön söndag

Sista dagen den här veckan, som med medvetet fokuserande på det som är bra och roligt har inneburit just en positiv och lättsam vecka, trots jobb och andra måsten. Idag ska jag städa. Det är så skönt att få rent och fint, gammalt damm och stök stör mig.  Jag inser att det här låter väldigt präktigt, men det är inte riktigt så jag menar.

En bok vars titel ensam gör mig glad är "Rensa i röran med feng shui" av Karen Kingston. Jag har bara börjat läsa den, men gillar den redan ändå.

"Det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem.

Rensa i röran och förändra ditt liv. Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera.

När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi.
"

image66

Totally happy

Jag har det bra. En fantastiskt skön promenad in till stan, hösten visade sig verkligen från sin bästa sida idag. En sväng på stan och fika i god väns sällskap. Köpte med mig sushi hem, och har därefter inte gjort så väldans mycket egentligen. Vilken skön dag och vilken bra vecka det har varit!

Är så där skönt trött nu, blir nog en tidig kväll ikväll. Just det ja, tvättid var det vid 19. Hmm, är inte jättesugen. Får se hur det blir med det.

Lugn lördag

Är lite trött och seg idag, milt sagt. Ska ta en promenad in till stan om någon timme, det kanske kan skaka lite liv i mig. Det är ju en fantastiskt fin dag ute idag, så jag ser fram emot promenaden. P jobbar sin sista helg i helgen, hejar på honom här hemifrån. ♥

Det kommer bli en lugn helg nu, har inget inplanerat förutom en tvättid ikväll 19-21. Jisses, har man tvättid en lördagkväll har man verkligen inget för sig. Såg att Hip hip hora går på någon kanal ikväll, har inte sett den, då det kan kanske vara något. Om jag orkar ;).

Ta hand om varandra i helgen, kramas lite.

image65

Finfredag

Äntligen fredag! Efter en bra vecka, som jag hoppades på och skrev om i måndags är det nu finfredag! M och jag har jobbat på bra så vi har inte så mycket att göra idag. Finlira lite innan vi skickar in det vi gjort hittills till våra handledare. Sen är vi L-E-D-I-G-A. Ikväll belönar vi oss själva med after work. Väldigt trevligt.

Ha nu en superfredag vänner!

image40

Åh, ja!

Det är ju kanelbullens dag idag. Härliga tider, det får jag allt se till att jag och M firar ordentligt. Tror inte att hon kommer vara så svår att övertala :)

image64

Trevlig torsdag!

Hade en riktigt bra dag igår och hoppas på en bra fortsättning på veckan. Det gör stor skillnad för mig att byta ut de negativa tankarna mot att se det positiva med varje dag. Tänk, vad mycket man missar när man går runt och grämer sig för saker och ting.

Känner en begynnande stelhet, framförallt mellan skuldrorna. Tror allt att jag kommer få en del träningsvärk, men det brukar ju vara värst dag 2, så idag borde jag klara mig OK. ;)

Nu borde storasyster vara tillbaka från bröllopsresan, är spänd på att höra hur de hade det.


Skakig

Ikväll tog M och jag oss i kragen, köpte träningskort och gick på ett pass. Ett intensivpass. Är lite darrig i benen nu. Men det var rackarns skönt att träna.

Nu ska jag snart ta och börja laga middag, det är jag som står för matlagningen idag.

Har för övrigt haft en bra onsdag, trevlig och produktiv. Vi är riktiga uppsatsess, jag och M. Hey-ya!


Otrolig onsdag

Eftersom jag inte har något vettigt att säga i övrigt så säger jag bara: ha en trevlig onsdag! Den positiva andan fortsätter.


Klädinspiration

Världen är full av tuffa tjejer.

image62

Bild från veckorevyn.com

Mysig måndag blir trevlig tisdag

Efter en trevlig och bra måndag är det nu dags för tisdag. Jag ska fortsätta att tänka positivt och vara lite mer mindful. Idag är det skrivande av uppsats som gäller på förmiddagen och på eftermiddagen är det handledning. Blir några timmar ledigt däremellan eftersom min uppsatskompis M har handledningn tidigare. Skönt med lite paus!

Imorgon kommer syster hem från smekmånaden, ska bli så spännande att höra hur de haft det. Två veckors lyxliv i värmen, kan inte ha varit helt otrevligt.

I love shopping

P och jag har varit och storhandlat på Willys. Jag tycker om att storhandla, om man har tillgång till bil. Det hade vi, lånade P:s brors bil, tack! Så lättroad är jag, på riktigt.

image61

Önskevecka

Tänk om det här blir en fantastisk vecka. Med spännande inslag och fina stunder. En vecka då det skrattas mycket. En vecka som står ut lite i höstmörkret. Vore inte det trevligt? Jag hoppas på en sådan.

Ta hand om er.

RSS 2.0