Hej från semestern!

Befinner mig just nu i Sörmland hos mina föräldrar. Här är det fint! Igår plockade vi mängder av kantareller, fantastiskt roligt och framförallt smarrigt! Idag har vi varit på auktion, fyndade fina champagneglas! Imorgon far vi vidare mot Stockholm.

Ta hand om er!

Grönt är skönt

Måste skryta lite över våra balkonglådor. De har verkligen exploderat!


A room with a view



Utsikt från vår balkong

Tidsödande

Sitter och laddar ner bilder från kameran till datorn. Det är inte gjort sedan efter vår semestertripp förra året, så det tar lite tid...

 


We´ll always have Paris

I sann modebloggaranda kan jag rekommendera Mavala´s lack "Paris".

Fint

Ho ho! Måndag och jag är ledig. LEDIG! Vi har haft en fin helg. Igår var vi och hälsade på min bror och hans familj. De har också flyttat upp till Dalarna! I övrigt har vi tagit det lugnt. En trevlig grillkväll hos P:s bror med familj i lördags, dessförinnan en sväng till P:s föräldrar på dagen. Livet känns behagligt.

Say no more


Toodlilo!

Onsdag kväll och semester är nu inte mindre än två dagar bort! Solen skiner och maten står i ugnen. Finemang!

Måndagen den 13 juli 2009

Måndagen avklarad. Workwise alltså. Nu väntar makaronipudding och hemmakväll. Inte mkt annat som händer denna afton. Gott så.

Nedräkning

OK. Nytt försök.

En vecka kvar till semester och jag kan inte säga annat än att jag längtar. Efter sovmorgnar, lediga dagar och härliga äventyr. Grillaftnar, bubbel och jordgubbar. Lugn och ro. Helgen har spenderats i fagra Leksand. Där har vi passat vovve och levt campingliv. Trevligt, om än regnigt. Jag tror minsann att Dalarna håller på att regna bort. Well hell, inte mycket att göra åt. Jag bryr mig ärligt talat inte mkt om vädret, tycker det mesta funkar. Nu är P och golfar medan jag tar igen mig. Tror minsann att jag ska gå och kika på LA inc nu. So long, suckers.

RSS 2.0